Мені для комфортного життя чиновник не потрібний.

Україна в мене асоціюється з державою яка програла всі можливі війни і з останніх сил сплачує контрибуцю переможцеві. Це сумно але українці дійсно праграли війну ворогові - своєму чиновнику.

Кожний українець особисто сплачує контрибуцію у вигляді податків, кредитів, хабарів.

Німці після першої світової війни були озлоблені на ЗОВНІШНЬОГО ворога і хотіли його крові і Німеччина програла вдруге. Українцям насаджують думку про зовнішнього ворога - помаранчевого, біло-синього, газового, заокеанського. Українці не хочуть повірити, не хочуть побачити свого внутрішнього і значно страшнішого ворога - депутата, чиновника, урядовця, алкоголіка-мента який в першій ночі штурмує домівку сплячих людей, лікаря що замість ліків пацієнтові колить фізрозчин а ліки повторно повертає в аптеку на продаж, начальника жеку.

Найкращий маніпулятор-чиновник і піарщик очолить стадо, ще раз переможе і народ знову буде платити контребуцію і буде боятись. Боятись і плати і скаржитись про те "як нам погано живеться". Так буде вічно. А ворог і далі буде никати "наколядовані" по гривні, по дві і у вільний час придумувати все нові і нові гасла для стада.
old_editor, 24.02.2009 15:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини