Франківські депутати вважають бюджет розвитку неідеальним

Франківські депутати не мають однозначної позиції, щодо оцінки прийнятого бюджету розвитку міста.

За словами Андрія Рязанцева, депутата фракції «Наша Україна», головним завдянням нового бюджету буде підтримка і продовження життєдіяльності вже існуючих соціальних програм.

Непогоджується з думкою свого колеги, секретар міськради, Василь Бойчук. На його переконання, бюджет не матиме на меті суттєвого вирішення глобальних питань життя міста.

«Бюджет не вирішуватиме глобальних питань життя міста. Кошти пішли всім по троху, і нікому зокрема», — повідомив «Малакаві» Василь Бойчук.

У Андрія Рязанцева своя думка з цього приводу: «Всі бюджетні кошти спрямовано на основні потреби громади міста. Зокрема йдеться про реконструкцію дахів, ліфтів, доріг, і т. д».

Обидва народні обранці сходяться на думці, що бюджет не можна назвати ідеальним, оскільки невирішеним питанням є його наповнення, що спричинено несприятливою економічною ситуацією для бізнесу.

Довідка

На останній сесії міськради франківські депутати прийняли бюджет розвитку міста в сумі 42 млн. 100 тис. грн., з яких 11,4 млн. грн. – буде витрачено на погашення кредитних зобовязань; 30,7 млн. грн. – на реалізацію соціальних програм.



old_editor, 18.02.2009 20:10



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини