Школа Влада Ями — лише «мильна бульбашка»?

Викладач-тренер школи танцю «Кармен», Анастасія Ступацька висловивила «Малакаві» припущення стосовно того, що школу танців Владислава Ями може очікувати та ж доля, що й школу Лілії Подкопаєвої — закриття.

«Люди можуть кинутися на бренд «Влад Яма», проте не виключено, що цінова політика відлякає їх, і це призведе до втрати клієнтів», — повідомила Анастасія Ступацька.

За її словами, прогнозувати конкурентноспроможність школи Владислава Ями складно, оскільки все залежить від того скільки часу Влад приділятиме школі.

Непогоджується з Анастасією Ступацькою Михайло Дульський, президент клубу спортивного танцю «Грація».

На його переконання, Владислав Яма серйозно віднесеться до такої справи, як власна танцювальна школа, а тому, пан Михайло очікує лише здорової конкуренції.

«Я особисто знайомий з Владом, а тому можу з впевненістю сказати, що він поставиться серйозно до цієї справи, — сказав «Малакаві» Михайло Дульський, — Що ж до можливої конкуренції вважаю, що здоровий її прояв сприятиме лише зростанню рівня танцівників».

Що ж до самого Владислава Ями, то він взагалі виключає можливість конкурувати з іншими танцювальними школами.

За його словами, головними пріоритетами танцювальної школи Влада Ями буде благодійна діяльність та навчання заради навчання, а не заради «спортивної» цікавості.

«Моя школа не буде конкурентом іншим школам. Навпаки, ми виступатимемо за співпрацю між різними танцювальними колективами. Наш пріоритет — навчання та благодійна діяльність», — зазначив Влад Яма.

old_editor, 12.02.2009 13:58



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини