Селекторна нарада із Тимошенко не відбулася, Палійчук провів власну нараду

Сьогодні в десятій годині ранку мала відбутися селекторна нарада Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко з губернаторами. Вони мали обговорити питання кредитування агропромислового комплексу.

Проте, на зв’язок із Юлією Тимошенко вийшли лише губернатори Тернопільської, Полтавської, Івано-Франківської областей, а також прем’єр-міністр Криму.

Після того, як Юлія Тимошенко зробила перекличку, і виявилося, що більшість губернаторів не присутні, вона відмінила нараду.

«Оскільки на селекторну нараду в Івано-Франківську прийшли керівники банків, губернатор Прикарпття Микола Палійчук вирішив не втрачати нагоди з ними поспілкуватися і провів свою нараду», — повідомив «Малакаві» прес-секретар губернатора Ігор Марковський.

За його інформацією, окремі банки висловили готовність відтермінувати сплату по кредитах АПК до весни, з можливістю їх пролонгації навіть до осені, коли аграрії зберуть урожай.

Загалом же Івано-Франківській області для проведення весняно-польових робіт потрібно 80 млн. грн. За словами Ігоря Марковського, половину із цієї суми область може залучити через власні програми, а от за рештою суми треба звернутися за допомогою до Кабміну.

old_editor, 06.02.2009 14:37



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини