Палійчукова Громадська приймальня уже надає перші консультації

За інформацією Ігоря Марковського, прес-секретаря губернатора, громадська приймальня була створена задля більш оперативно вирішення питань, які хвилюють жителів області.

За його словами, людина, яка звернулася до приймальні може в досить короткий термін отримати відповідь.

«Наприклад, в приймальню звернулася жінка, яка просила з’ясувати, чому їй не дають третю групу інвалідності. Одразу звернення було передане в управління охорони здоров’я. Звідти буквально за кілька годин надійшла відповідь, по документах та довідках про обстеження жінка не підпадає під категорію інвалідів третьої групи. Буквально за три години фахівці приймальні перетелефонували жінці і надали їй відповідь», — розповів «Малакаві» Ігор Марковський.

За його словами, в громадській приймальні працює юрист, всі скарги чи запитання від жителів області передають в профільні управління.

Ігор Марковський розповідає, що, наразі, жителі області звертаються до Громадської приймальні через телефон. Питань, які б вимагали втручання голови області, поки що не надходило.

Довідка

З 1 лютого 2009 року, з метою оперативного реагування на звернення жителів області, у обласній державній адміністрації розпочинає роботу Громадська приймальня голови обласної державної адміністрації, а також функціонує цілодобова «гаряча» телефонна лінія:

з 8.00 до 17.15 год. за телефоном 55-18-68,

з 17.15 до 8.00 год. та у вихідні і святкові дні за телефоном 55-20-07.

old_editor, 05.02.2009 15:22



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини