Над Україною знову нависла загроза позбутись Євро-2012

Президент УЄФА Мішель Платіні акцентував ще раз увагу на тому, що чемпіонат Європи з футболу 2012 року не відбудеться в Україні, якщо в столиці країни не буде вчасно зданий головний стадіон.

Мішель Платіні двічі ствердно відповів на питання відносно місця проведення Євро-2012: це Польща та Україна. Однак він підкреслив: «Жарти геть, поляки та українці знають, чого хочемо. Новий стадіон у Варшаві та один у Києві». Якщо цих стадіонів не буде, тоді «ніякого чемпіонату» цим країнам не видати, відзначив голова УЄФА.

Разом з тим Мішель Платіні не озвучив можливі країни на участь у Євро-2012 у випадку провалу питання зі стадіоном у Києві. Він лише відповів, що рішення буде прийнято у відповідний момент, а поки він повний оптимізму.

Як повідомлялося, на початку літа експертна комісія УЄФА провела аналіз ходу реконструкції Національного cпортивного комплексу «Олімпійський» у столиці України.

У результаті комісія прийшла до висновку, що нинішні темпи не дозволять оновити НСК «Олімпійський» до Євро-2012.

Недавно голова Виконавчої дирекції Євро-2012 Федерації футболу України Іван Федоренко висловив упевненість, що реконструкція НСК «Олімпійський» буде завершена вчасно — до 1 липня 2011 року — саме такий термін здачі стадіону в експлуатацію був погоджений з УЄФА.

news.finance.ua

old_editor, 06.01.2009 14:09



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини