Сайт Івано-Франківської ДАІ інфіковано вірусом, ДАІшники не в курсі

Обережно! Сайт Державтоінспекції в Івано-Франківській області (udai.if.ua) інфіковано вірусом! Там, де водії дізнаються про ситуацію на автошляхах області і водіїв-правопорушників, користувачів сайту ДАІ «нагороджує» вірусом, — повідомляє Правда.if.ua.

За інформацією cтудії дизайну «Сонячні творіння», в кінці коду кожної сторінки сайту Управління ДАІ в Івано-Франківській області з’являється прихований текст, який на комп'ютер завантажує вірус. І якщо ви всюди натискаєте «ОК», або ж користуєтесь Internet Explorer-о подібними браузерами — скоріш за все вас заразили вірусом. Встановіть антивірус і перевірте ваш комп’ютер, якщо ви любите зазирнути на сайт УДАІ.

«Малакава» звернулася до представників ДАІ з проханням підтвердити або спростувати інформацію.

В черговій частині ДАІ в Івано-Франківській області сказали, що вони не компетентні в питаннях сайту, тому нічого повідомити не можуть. Проте швидше за все інформація про те, що сайт інфікує комп’ютери користувачів — не відповідає дійсності.

За словами ж майора Романа Струка, дати відповідь на запитання може тільки адміністратор сайту. На даний момент його немає. Проте «Малакаві» пообіцяли, що протягом дня відповідальна за сайт людина зв’яжиться із редакцією і дасть детальні коментарі.

old_editor, 30.12.2008 13:50



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини