Чому губернатор Прикарпаття уникає Галицького району?

Попри те, що жителі Галицького району не так давно страйкували і перекривали дорогу, тому, що незадоволені виплатами компенсацій для тих, хто постраждав внаслідок липневої повені, губернатор Прикарпаття Микола Палійчук не поспішає їхати до цього району.

Здавалося би, що після страйку губернатор мав би в першу чергу відвідати найпроблемніший в області район — Галицький. Проте, Микола Палійчук «катається» по-інших районних центрах області.

Так, за інформацією, Ігоря Марковського, прес-секретаря голови ОДА, на цьому тижні губернатор побував у Калуші та на Долинщині.

Місія губернатора — виключно приємна. У Калуші Микола Палійчук відвідав музей Степана Бандери, а у Болехові (Долинський район) передав ключі від будинку багатодітній родині.

Коли ж нарешті губернатор побуває у Галицькому районі, наразі невідомо. За словами, Ігоря Марковського, є план поїздок по району і всі візити губернатор здійснює виключно по цьому плану.

За інформацією прес-секретаря губернатора, Галицький район має свого куратора в особі Василя Бруса, який звітується Миколі Палійчуку по ситуації у районі. Проте виявляється, що інформація по звітах — закрита для журналістів і її можна отримати тільки надіславши журналістський запит.

old_editor, 09.12.2008 18:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини