ВАТ «Прикарпаттяобленерго» в грудні отримає сертифікат якості

ВАТ «Прикарпаттяобленерго» в числі перших українських енергокомпаній успішно пройшло сертифікаційний аудит на відповідність вимогами міжнародних стандартів якості серії ISO.

За повідомленням відділу інформаційної політики ВАТ «Прикарпаттяобленерго», впродовж кількох днів на підприємстві працювали провідні аудитори компанії «Бюро Верітас Сертифікейшн».

На підсумковій нараді провідний аудитор «Бюро» Володимир Мельниченко оголосив, що програма зовнішнього аудиту виконана повністю.

Область сертифікації становлять одразу чотири послуги: постачання електроенергії, передача електроенергії, надання послуг з приєднання до електромереж та надання інформаційно-консультаційних послуг.

«Переважно для компаній мотивом до сертифікації наявної системи менеджменту виступають вимоги законодавства або запити замовників (споживачів, постачальників тощо), — зазначив аудитор «Бюро Верітас Сертифікейшн» Юрій Самородський. — ВАТ «Прикарпаттяобленерго», будучи природнім монополістом і не маючи таких зовнішніх вимог, вирішило розпочати таку серйозну роботу самостійно. Це, на мою думку, удвічі збільшує їхню заслугу і свідчить про бажання організації вдосконалюватись, змінюватись до кращого».

«Отримання Сертифікату стає логічним завершенням масштабної роботи усього колективу впродовж 2,5 років, — сказав голова правління ВАТ «Прикарпаттяобленерго» Олександр Бубен. — Однак приведення системи менеджменту у відповідність до вимог Стандарту – лише перший крок для нашої компанії. Ми не збираємось зупинятись на досягнутому. Вірю, що ми по-доброму ще здивуємо самі себе і зовнішніх аудиторів під час наступних перевірок».



Урочисте вручення ВАТ «Прикарпаттяобленерго» Сертифікату відповідності Міжнародним стандартам якості ISO 9001:2000 має відбутися 22 грудня 2008 року в рамках відзначення Дня енергетика.

old_editor, 28.11.2008 19:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини