Ющенко боїться глянути людям в очі або що діється у Галицькому районі

Сьогодні з робочим візитом в Івано-Франківській області мав перебувати Президент України Віктор Ющенко.

Він мав би перевірити ситуацію із забезпеченням повернення до нормального життя людей в Галицькому, Тлумацькому та Тисменицькому районах Прикарпаття. А зокрема, відвідати село Дубівці Галицького району, Нижнів Тлумацького та Березівку Тисменицького районів.

Проте не склалося. За повідомленням прес-секретаря Президента Ірини Ванникової поїздка Віктора Ющенка перенесена на інший термін (не відомо який) у зв’язку із поточними економічними нарадами, які глава держави запланував на середу, 26 листопада (цікаво, як міг Президент забути про нараду і запланувати інший візит).

Сьогодні о 13.00 президент Віктор Ющенко у Києві проведе зустріч із головами ОДА у Вінницькій, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській та Чернівецькій областях, що постраждали внаслідок стихійного лиха, зазначила Ірина Ванникова.

Натомість, постраждалі від стихії у Галицькому районі, говорять, що чекали на зустріч із Президентом. Адже ще не збудоване житло для «потопельників».

До того ж, як повідомила «Малійкаві», одна із жительок Галицького району (с. Крилос), у селі щось не відоме діялося із компенсаціями. «Їх розподіляли не справедливо. У мене навколо будинку стояла вода по коліна, а мені призначили компенсацію 1 тис. грн. А тим у кого затопило підвали — по 5 тис. грн. До того ж своєї компенсації я ще не отримала», — повідомила жителька Крилоса.

За її словами, мешканці села вимагали від сільського голови скликати збори, аби вирішити питання із компенсаціями. На що він їм, начебто, повідомив, що згідно законодавства збори сільської громади мають скликатися раз на рік, а у поточному році вони вже відбулися.

old_editor, 26.11.2008 15:22



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини