Сайт ДАІшників ще остаточно не готовий

Минулого тижня Управління Державтоінспекції УМВС України в Івано-Франківській області, заявило що з понеділка відкриває офіційний сайт www.udai.if.ua, на якому можна буде переглянути місце, дату, час, номер машини і вид порушення на дорозі і загалом всі матеріали в реальному режимі.

За словами керівника УДАІ УМВС полковника міліції Михайла Кизимишина, таке нововведення допоможе уникнути будь-яких непорозумінь чи скарг на працівників ДАІ з боку водіїв, чиї порушення задокументували технічні засоби фото- та відеофіксації . Мовляв, кожен з водіїв матиме можливість на власні очі переконатися у тому, яким чином і де він допустив правопорушення. Таким чином водії, які переглянуть сайт, не зможуть ухилитися від сплати штрафів за допущені правопорушення.

Сайт дійсно запрацював. Проте, наразі, він до 1 грудня працює в тестовому режимі. Тобто багато інформації, яка мала би бути на сайті не готова. Немає відео матеріалів, статистики ДТП, показу заторів на дорогах в режимі on-line. Ця інформація лише готується.

Проте вже тепер можна переглянути фото матеріали (зазнімковані машини-порушники) та взяти участь у форумі.

old_editor, 25.11.2008 18:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини