Львів’яни радять франківцям, як розвантажити вулиці

Івано-франківські чиновники аж ніяк не можуть упоратися із проблемами без сторонньої допомоги. Наприклад, не так давно міська влада звернулася до Львівського державного інституту проектування міст «Містопроект», аби вони розробили нову схему руху транспорту, щоб уникнути заторів на дорогах.

Водії маршруток і таксі повідомили «Малійкаві», що «Америки тут вигадувати не треба», а лише всього-на-всього забрати незаконні парковки, де можливо організувати трьохсторонній рух. Нарешті збудувати об’їзні мости і дати лад із світлофорами.

І о диво! До таких самих висновків прийшли і фахівці із Львівського державного інституту проектування міст. Вони пропонують схему, яка передбачатиме розширення мережі вулиць з одностороннім рухом, влаштування трьох кільцевих об’їзних доріг різного радіусу навколо центру, встановлення 10 сучасних світлофорних об’єктів з відеозображенням, облаштування центрального пункту керування світлофорами та реконструкцію дорожнього полотна на окремих перехрестях.



На початку грудня Львівський державний інститут проектування міст вони офіційно запропонують Івано-Франківську проект нового варіанта комплексної схеми організації дорожнього руху.

Він ляже в основу розробки так званого робочого проекту, першу стадію якого міська влада планує впроваджувати вже з березня наступного року.

Цікаво, чи обов’язково було запрошувати львів’ян, аби місту були запропоновані очевидні речі. І цікаво, скільки коштує така фахова порада для міської казни.

old_editor, 20.11.2008 17:45



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини