На Прикарпатті один з найнижчих показників заборгованості по зарплаті

У жовтні поточного року українські підприємства заборгували своїм працівникам 849,4 млн. грн. Порівняно з вереснем цього року сума боргу зросла на 154,2 млн. грн. Зокрема основним «боржником» у країні все ще залишається Донецька область (201,8 млн. грн.). Такі дані надав Державний комітеті статистики України.

За даними Держкомстату, друге місце за заборгованістю зарплат в Україні посідає Луганська область (103,7 млн. грн.), а третє дісталося Харківській (90,5 млн. грн.). Водночас порівняно вчасно виплачують зарплати своїм працівникам підприємства Чернівецької області. Так, їхній борг перед співробітниками становить усього 2,1 млн. грн. Другу і третю позиції за даними показниками посіли відповідно Рівненська (5,2 млн. грн.) і Івано-Франківська (5,5 млн. грн.) області, — повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ.

Нагадаємо, заборгованість з виплати зарплати на вугільних підприємствах України станом на 1 жовтня (порівняно з вереснем цього року) становить 469,8%. Причиною зростання боргу стали неплатежі енергетичних підприємств та істотне зменшення обсягів реалізації вугілля, що коксується.
old_editor, 30.10.2008 18:59



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини