Ющенко бере під жорсткий контроль ситуацію в країні

Президент Віктор Ющенко заявляє, що бере ситуацію в країні під жорсткий контроль. Про це він сказав, виступаючи з заявою перед журналістами.



«У мене вистачить нервів вислухати все, і обіцянки і образи, часу немає тільки Україна. Тому у рамках Конституції і у рамках моїх повноваженнях - з відповідальністю перед усіма співвітчизниками - беру ситуацію під жорсткий контроль», - заявив Глава держави.

При цьому він додав, підтримує всі заклики до порозуміння, які лунають від різних політ сил. «Я підтримую всі заклики до порозуміння, які останнім часом так рясно виникають у різних позиціях політичного спектру. Моя позиція з цього питання – постійна, в ній немає жодної кон’юнктури. У різний час це не подобається то одним, то іншим», - сказав він.

«Головне, що я хочу сказати – сили, які можуть сьогодні конструктивно працювати на подолання політичної чи економічної ситуації – я все зроблю для того, щоб ці сили мали діалог, конструктивне рішення в ім’я національного прогресу. Тому я буду заохочувати всі наміри до консолідації, втому числі і до політичної консолідації», - заявив Ющенко.

Водночас, Президент зауважив, що хотів би відкинути «всі пусті декларації, якими так часто наповнюється міжпартійний діалог». «Я не вважаю гідним для керівництва уряду, що маніпулює думкою людей, зриває вибори і вкотре розводиться про десятки невідомих документів. Це спекуляція, притому спекуляція від політики до економіки», - сказав Ющенко.

old_editor, 21.10.2008 03:49



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини