За минулі вихідні на Івано-Франківщині зареєстровано чотири пожежі

За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області за минулі вихідні на Івано-Франківщині зареєстровано чотири пожежі.

Ввечері 11-го жовтня в Угринові Тисменицького району загорівся житловий будинок. Вогнем знищено меблі, сходи на другий поверх, речі домашнього вжитку, пошкоджено шиферну покрівлю на площі 20 м кв. Під час огляду приміщень житлового будинку в кімнаті виявлено тіло чоловіка 45-50 років. Особа загиблого та причина смерті встановлюється.

Того ж вечора через відсутність протипожежної розділки димоходу вогонь спалахнув у дачному будиночку в селі Мирне Надвірнянського району. Вогнем знищено покрівлю будівлі, пошкоджено стіни другого поверху, речі домашнього вжитку.

12-го жовтня в смт. Битків Надвірнянського району сталася пожежа житлового будинку, що належить 74-літньому пенсіонеру. Вогнем пошкоджено частину горища, 6 листів шиферу. Причина пожежі - коротке замикання електропроводки.

Загалом з початку року на Івано-Франківщині зареєстровано 894 пожежі, у вогні загинуло 74 мешканці Прикарпаття, серед них – чотири дитини. Головне управління МНС в області вкотре звертається до мешканців краю: будьте обережні у поводженні з вогнем.
old_editor, 13.10.2008 17:02



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини