Делегація з Польщі підшуковує в Івано-Франківську приміщення для консульства

Делегація з Польщі оглядає в Івано-Франківську приміщення для консульства. Робоча група працює у складі 8 фахівців, які представляють МЗС РП та два Генкольсульства: у Львові та Києві. Їх мета - визначити приміщення, де б можна було відкрити Консульство РП в Івано-Франківську.

За повідомленням у МВК, поляки оглянуть три приміщення. Найбільш прийнятна пропозиція - це колишній Будинок офіцерів, який знаходиться на вул. Грушевського. За інформацією фахівців, він має і переваги і недоліки. Серед переваг - два просторі актові зали, великі площі і належний стан приміщень, незважаючи на те, що будівля є місцевою пам’яткою архітектури. Тепер вона перебуває у приватній власності відомого у бізнес-колах Олега Бахматюка.

Недоліки - колишній Будинок офіцерів знаходиться у центральній частині міста, а тому під’їхати до нього досить проблемно. Водночас, непросто тут організувати парковку автомобілів та зону для очікування людей. Наразі польська делегація має намір зробити відповідні висновки та зустрітися із місцевою владою, щоб окреслити плани для подальшої співпраці.

Подібна робоча група працювала у Тернополі та Вінниці. За висновками робочої групи буде визначено одне із трьох міст, де і відкриють Консульство Польщі.

Джерело:ZAXID.NET
old_editor, 06.10.2008 18:02



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини