Всеукраїнський тур «Asleep in The Park»

Всеукраїнський тур «Asleep in The Park», «@traktor» - НОВИЙ ПРОЕКТ О.ПІПИ, екс-БОРЩ, «Pan Pupec».



ASLEEP IN THE PARK,

кенгуру-панк (Melbourne, AUSTRALIA)


Від панку до року, від кантрі до соул вони змішують жанри в коктейлі, але без позитивного похмілля.Романтична і мелодійна, їх музика - це електро, унікально приваблива, але в той же час здається всім знайомою.

О.Піпа (екс-БОРЩ/)С НОВИМ ПРОЕКТОМ @traktor

Одразу після «від’їзду» БОРЩа у «безстрокову творчу відпустку з приводу принципових творчіх непорозумінь», один з його засновників Сашко Піпа, не марнуючи часу, вирішив нарешті втілити у життя свої, як завжди, нестандартні творчі ідеї. Ось так, за кілька тижнів, і народився проект з дивною назвою @traktor, яку швидче за всіх зрозуміють фізики, знавці англійської зможуть трактувати «буквально», а от щирі прихильники слав’янських мов – зовсім інакше.

ПАН ПУПЕЦ,

СЕНСАЦІЙНЕ ТРІО З ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА.


Вони не погоджуються з жодним означенням своєї музики. Вони грають музику дуже різну. Іх часто називають панками, хоч у них фанку більше панку. А взагалі, грають все, що хочуть. Тому перший альбом називається просто «Пан Пупец». Пісні настільки різні, що знаючи лише якусь одну, неможливо впізнати, що іншу грає та сама група. У них навіть вокал може бути зовсім іншим.



Вхід на концерт становитиме 30 грн
old_editor, 16.09.2008 04:37



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини