Благодійна громадська фундація ім. короля Юрія в рамках програми «Світ стане кращим!» оголошує продовження конкурсу міні-грантів

Благодійна громадська фундація імені короля Юрія в рамках програми «Світ стане кращим!» оголошує продовження конкурсів міні-грантів «Не бути осторонь — творити зміни» та «Змінимо наш світ!».

Програма «Не бути осторонь – творити зміни» має на меті підтримку громадських ініціатив, спрямованих на покращення життя людей з особливими потребами.

Метою програми «Змінимо наш світ!» є підтримка громадських ініціатив, спрямованих на покращення екологічного середовища міста. В рамках програми передбачається підтримка міні-проектів екологічно-урбаністичного спрямування.

До участі у конкурсах запрошуються громадські організації, ініціативні групи та усі небайдужі громадяни м. Івано-Франківська та Івано-Франківської області.

Термін реалізації проектів в рамках програм – від 1 до 3 місяців (серпень – жовтень 2008 року). Всі дії, передбачені проектом, повинні бути втілені до 1 листопада 2008 року.

Перевага надаватиметься проектам, які:

* мають чітко визначену мету та конкретні заходи, які спрямовані на творення сталих змін в громаді;

* передбачають залучення громади до втілення проекту;

* передбачають реалістичні та вимірювані результати;

* мають раціональні бюджети, а заплановане використання коштів – ефективне.

Сума гранту, який може бути наданий в рамках конкурсів, становить від 500 до 5000 грн. Обов’язковою умовою при наданні гранту є власний внесок організації, який повинен становити щонайменше 15% бюджету проекту.

В рамках програми не підтримуються політичні партії. Кошти не можуть бути використані на заробітну плату, придбання оргтехніки, медикаментів, оплату навчання та стажування.

Кінцевий термін подання листів-намірів – 25 липня 2008 року.

Додаткову інформацію можна отримати за адресою вул. Чорновола, 23 (Благодійна громадська фундація імені короля Юрія), тел. 8 0342 53 74 93, 8 0342 53 74 94, або на сайті фундації www.galicia.org.ua, e-mail: stanis@il.if.ua.
old_editor, 18.07.2008 19:45



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини