Рекламно-інформаційний тур «Нижнів-Устечко»

Не щодня випадає нагода поплавати на човні. А це ― велике задоволення, особливо, коли йдеться про Дністер з його тихим і водночас величним плесом, мальовничими берегами. Сплав Дністром не вимагає важких переходів, далеких переїздів, а обіцяє естетичну насолоду, помірну роботу для м’язів, безмір географічної, культурологічної інформації, і нарешті ― просто відпочинок для душі.



Дністровський каньйон ― один з найбільших та найунікальніших у Європі, природа тут дика й незаймана.

Туроператор «Карпати. Туризм. Відпочинок» у середині серпня організовує сплав на рафтах рікою для представників ЗМІ та туроператорів. Мета сплаву ― показати рекреаційний потенціал каньйону, ознайомити туристів з історичними та природними пам’ятками побережжя. Планується, зокрема, навідатися до села Незвисько Івано-Франківської області, цікавого його історико-архітектурними надбаннями. Незвисько має всі умови, щоб стати майбутнім центром водного туризму на Дністрі.

Починається маршрут в селі Нижнів Івано-Франківської області. Програма туру складається з двох частин ― рафтингової і відпочинкової. Безпосередньо сплав триватиме 5 днів, починаючи з 14 серпня, і передбачає зупинки й екскурсії до водоспадів, печер, замкових укріплень та інших історичних місць, якими щедро всіяне узбережжя ріки. Під час туру, а саме у суботу 16-го по обіді, заплановано зупинку в селі Незвисько на Івано-Франківщині, де 16-17 серпня буде проводитись музичний фестиваль «Дністровська рура» за участю молодих етно-фолк колективів. Тут треба буде продемонструвати клас у танцях ― на вас чекатимуть розваги до півночі під музику місцевих виконавців, юшка зі свіжої риби та шашлик під зоряним небом. Наступного дня ― екскурсія Незвиськом, під час якої ви дізнаєтесь, чим унікальне це село, відвідаєте місця археологічних розкопок стоянок часів Трипільської культури, побачите карстові печери (тягнуться під селом на десятки кілометрів) і давні штольні, ознайомитесь з архітектурними пам’ятками Незвиська. А ввечері ― гала-концерт «Дністровська рура» за участю переможців музичного фестивалю.

У Незвиську у ці дні також відбудеться V етап велофестивалю-змагань з крос-кантрі «Екстрім-байк 2008».

Сплав продовжиться 18 серпня і завершиться 19-го прибуттям до села Устечко Тернопільської області. Протягом цих двох днів, після гучних розваг, ви продовжите милуватися природними скарбами каньйону, та й зрештою сам Дністер із його тихими водами, багатим рослинним і тваринним світом, дивовижним повітрям вже є найбільшою принадою.

Партнером туру є всеукраїнський туристичний журнал «Карпати. Туризм. Відпочинок».

Примітки:

Ночівля ― в наметах на березі ріки (необхідне обладнання надається). Ви матимете чудову можливість скупатися, порибалити і скуштувати смачної рибної юшки на вечерю. Вітається бажання учасників сплаву влаштувати бардівські співи та конкурс на кращу похідну пісню під гітару. Група забезпечується транспортом для переїзду та необхідним обладнанням для сплаву. Учасники можуть за бажанням приєднуватися чи від’їжджати на місцях зупинок.



Оргкомітет:

Туроператор «Карпати. Туризм. Відпочинок»

вул. Чорновола, 4а, м. Івано-Франківськ

тел. (0342) 71-20-74(75), моб. (097) 668-30-93, Степан

info@karpatytour.com.ua

old_editor, 14.07.2008 18:07



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини