Люди в чорному

Моя хороша подруга все життя обожнювала і носила одяг чорного кольору і не уявляла себе без чорного класичного костюма, чорного плаття, чорного взуття і т.д. Коли я запитала її «Чому?!..»-вона задумалась «А й справді-чому???». Ніяких проблем з фігурою — красива, висока, струнка жінка диктувала сама собі стиль життя, стиль одягу, а водночас і вияв думок.

Наші жінки помиляються, коли вважають що чорний колір напрочуд досконало ретушує наші «недоліки» (як вважають, а насправді — індивідуальність фігури) або придає елегантності образу. Декотрі хочуть сховати за цим кольором свою відкриту, індивідуальну та яскраву особистість, сховати свою суть, що в них в душі-щоб ніхто не помітив та не скривдив словом чи вчинком. Але ж страх помітять швидше, а твоє єство – ні.

Коли візуалізуєш людину перший раз, для її сприйняття необхідна індивідуальність, палітра сприйняття та ймовірність відчуття особливості та особистості. Якщо ця особистість асоціюється з його чорним вбранням, «скучним» обличчям-виникає почуття одноманітності, замкнутості, життєвої

скудності, душевної нудьги та повсякденної н е в д а ч і. Ніякого позитиву!!!

Якщо ти хочеш змінитись, бути неординарною особистістю - полюби колір, розкрий яскравий спектр на собі та в собі, одягайся яскраво, по різному. Ти побачиш наскільки зміняться твої думки, твоє відношення до навколишнього світу, а як зміниться відношення та сприйняття людей до

тебе. Ти станеш цікава для інших – тебе будуть пам'ятати. Для когось станеш таємничою мрією, захочуть пізнати тебе та виникне стимул познайомитись ближче саме з тобою. Згадай «Зустрічають по вбранню, а проводжають по розуму».

І пам'ятай, що людина народжується з індивідуальною і неповторною в інших фігурою. Якщо, на твою думку, фігура не ідеальна – акцентуй на позитивних сторонах її, недоліки не приховуй чорним кольором, а вибери річ, яка підходить по фасону та крою. В цьому основа твого неймовірно привабливого вигляду.

Моя подруга дуже змінилась. Змінюйся і ти!!! Живи і дихай на повні груди, радій природі і своєму відображенню-люби себе і ти будеш бажаною і коханою!
old_editor, 11.07.2008 18:49



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини