В Івано-Франківській міській раді формується нова «більшість»?

Вчора, 4 липня, в Івано-Франківську відбулось перше засідання міської організації «Єдиного Центру», до якої входять 67 чоловік. На зборах були присутні 52 людини. Учасники зборів обрали голову міської організації – Гусака Руслана та заступників голови – Панасюка Руслана та Чернявсього Миколу.

Можливо, завдяки таким «розкладам», в міській раді сформується нова «більшість»? Адже Руслан Гусак пройшов до міськради за списками «Нашої України», а Руслан Панасюк – за списками блоку «За Віктора Анушкевичуса». Нагадаємо, що до цього часу «Наша Україна» та блок «За Віктора Анушкевичуса» в сесійній залі виступали затятими опонентами. Крім того, за неофіційною інформацією саме наш теперішній мер був одним з претендентів на керівника обласної організації «Єдиного Центру». Що там трапилось, і чому вибір керівників «ЄЦу» зупинився на Павлові Андрусяку – наразі невідомо…

Чи відбудуться зміни в роботі міськради, матимемо змогу побачити вже у вівторок, 8 липня, під час проведення чергової сесії Івано-Франківської міської ради.

old_editor, 08.07.2008 01:19



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини