Оперативна інформація ЦГЗ УМВС в Івано-Франківській області

Протягом двох останніх діб у чергові частини міліції надійшло 6 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі випадок незаконного заволодіння транспортним засобом та 5 крадіжок. Водночас органи внутрішніх справ краю розкрили 6 злочинів.

У поле зору співробітників галицької міліції за підозрою у вчиненні майнового посягання потрапив 34-річний мешканець району. Як з’ясувалося в ході проведення оперативно-розшукових заходів минулої неділі чоловік викрав з чужого житлового будинку гроші та мобільний телефон.

Як крадіжка кваліфіковані дії 27-річного жителя Косівщини. Останнього обґрунтовано підозрюють у крадіжці з новобудови електроінструментів загальною вартістю п’ять тисяч гривень.

Двоє 22-річних мешканців Тисменицького району опинилися в Івано-Франківському міськвідділі міліції. Молодики підозрюються у незаконному заволодінні автомашиною жителя обласного центру.

У чотирьох дорожньо-транспортних пригодах, зареєстрованих протягом минулої доби, одна людина загинула та 4 учасників дорожнього руху травмовано. Так, в одному випадку обласному центрі внаслідок аварії загинув 25-річний водій скутера, а в іншому – на лікарняному ліжку з травмами опинилися водій та пасажир мотоцикла.

Iнформацiя ЦЗГ УМВС України в Iвано-Франкiвськiй областi

1.07.2008p.
old_editor, 02.07.2008 03:16



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини