Державні органи Івано-Франківської області об’єднають зусилля у боротьбі з відмиванням грошей

Як повідомили JeyNews в прес-службі Держфінмоніторингу України, у приміщенні прокуратури Івано-Франківської області під головуванням заступника прокурора області Головчака В.П. відбулася міжвідомча нарада керівництва правоохоронних органів: прокуратури області УСБУ, УБОЗ УМВС, СУ УМВС, УПМ ДПА, УДСБЕЗ УМВС.

У роботі наради прийняв участь начальник Регіонального відділу Держфінмоніторингу у Івано-Франківській області Валерій Вознюк.

На нараді розглянуто стан розгляду правоохоронними органами узагальнених матеріалів Держфінмоніторингу, проведений аналіз розслідування кримінальних справ за ст.209 КК України та їх оперативного супроводження в суді.

На нараді підтримано пропозицію Регіонального відділу Держфінмоніторингу у Івано-Франківській області щодо проведення у вересні 2008 року навчального семінару для правоохоронних органів з питань запобігання та протидії відмиванню злочинних доходів та фінансуванню тероризму.

Довідка: На розгляді у правоохоронних органів Івано-Франківській області знаходяться 11 узагальнених матеріалів Держфінмоніторингу.
old_editor, 29.06.2008 03:54



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини