На Прикарпатті міжнародні експерти обговорюють проблеми енергозбереження

Більше сотні делегацій взяли участь у Міжнародній конференції "Впровадження енергозберігаючих технологій та інновацій через залучення інвестицій", що сьогодні, 19 червня, розпочала свою роботу в Івано-Франківську. Серед учасників конференції - представники Польщі, Угорщини, Італії, Швеції, Румунії, Німеччини.

Як повідомив власкор ZAXID.NET, на конференції понад 20 інноваційних проектів представили промислові та комунальні підприємства Івано-Франківська (ВО "Карпати", "Промприлад", "Пресмаш", "Українська побутова техніка", "Івано-Франківськводоекотехпром", "Теплокомуненерго"). Всі вони сьогодні шукають інвестиції для реалізації енергозберігаючих технологій.

Відкриваючи конференцію, міський голова обласного центру Віктор Анушкевичус наголосив, що, за даними Держкомстату, Івано-Франківськ входить в десятку міст України за показниками залучення інвестицій. Також він відзначив, що більшість інвестиційних проектів перебуває під його особистим контролем, щоб вони "не загубилися у тенетах бюрократії". Віктор Анушкевичус підкреслив, що "…Івано-Франківськ любить, поважає і сприяє інвесторам, які співпрацюють із підприємствами міста". За його словами, частка іноземних інвестицій торік у економіці міста становила майже 51 мільйон доларів, а частка внутрішніх інвестицій - більше 1,5 млрд грн.
old_editor, 20.06.2008 01:06



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини