Івано-Франківській гурт "Фліт" візме участь у фестивалі "Мазепа-Фест"

З 5 по 8 червня в Полтаві вже вшосте проходить фестиваль "Мазепа-Фест".

"Мазепа-Фест" стартував 6 червня 2003 року. Фестиваль продовжує славні традиції незалежних рок-сейшенів в Україні і з року в рік презентує найкращі сили української рок-сцени.

Основні завдання фестивалю – показати світу якісну різнопланову музику, що через комерціалізацію не може бути почута українською молоддю на радіо або телебаченні.

За роки свого існування фестиваль набув значної популярності і відразу вийшов за межі суто регіональної події.

Організатори фестивалю зазначають: "Чотириденний марафон у Полтаві – це наочна демонстрація того, чим насправді багата країна. А багата вона неймовірними талантами і Духом невмирущим, який живе у пісні. Ми не ділимо музику на стару й нову, модну і архаїчну, ми знаємо – музика – це безперервний потік крізь століття, це дзеркало нашої душі. Головні принципи – самобутність, оригінальність та неповторюванність. Саме тому щороку ми вливаємо свіжу кров – десятки нових команд, маленьких явищ, які завтра стануть великими. Ми віримо в це. Кажуть, в країні мало хороших груп. А на "Мазепі" їх повно. На "Мазепі", як і в країні - є все. Чому? Та тому що "Мазепа-Фест" – це справжня велика Містерія Українського Духу. Так було і так буде!".

Крім нашого "Фліту" у фестивалі беруть участь: «Сестри Тельнюк» (Київ), «Пікардійська терція» (Львів), «Брем Стокер» (Рівне), «Де шифер» (Київ), Степан Чумак з командою (Луцьк), «Вій» (Київ), «Тартак» (Київ) та багато інших гуртів.



Довідка:
Історія гурту "Фліт" бере свій початок ще в далекому 2001 році, коли п’ятеро молодих людей об’єднались під однією короткою, але влучною назвою –"ФЛІТ".

Гурт одразу дала про себе знати своїм неординарним музичним стилем, що з’єднав в собі гітарний драйв, оригінальні мелодії та фольклорні мотиви, створивши по-справжньому запальну музично-енергетичну суміш, яку в народі охрестили фольк-панк-роком.

Люди з усього світу, які слухають «Фліт», дають позитивні відгуки. Це дає велику наснагу творити ще і ще – більше і краще. Оскільки музика стала для гурту невід’ємною частиною життя.



old_editor, 07.06.2008 03:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини