Чому над Долиною літав МІГ-29?

28 травня над Долиною літак місцевого авіазагону виконував фігури вищого пілотажу на надзвичайно низькій висоті.

Це сталося пообідді і тривало якихось півгодини, кажуть жителі Долини. Військовий МІГ-29 нібито настільки низько літав над містом, що, здавалося, міг зачепити крилом хрести на церквах. Від його ревіння закладало вуха, у вікнах дрижали шибки. За словами очевидців, винищувач літав не просто так, а нібито виконуючи фігури вищого пілотажу.

Військові все це назвали звичайними плановими польотами. Тим часом Долиною ходять чутки, буцімто це було шоу на замовлення. Подароване з нагоди ювілею одному з місцевих керівників.

В авіаційно-винищувальну бригаду з перевіркою приїхала комісія з безпеки польотів. За словами офіцера інформаційного центру Тараса Греня, винищувач, що літав над Долиною, опечатали та ретельно перевіряють.

Сюжет про цю подію вчора показували у вечірньому випуску "1+1". Але хотілось би нагадати шановним столичним ведучим, що необхідно уважніше готуватись до виходів в ефір, адже Долина — це не село, а райцентр, місто обласного підпорядкування. Хоча щоб їм в столиці до якоїсь Долини...
old_editor, 30.05.2008 15:18



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини