Кучмісти

Кілька кучмістів засіли в міській та обласній радах. І засіли вони не на гальорці серед запрошених та гостей, а були офіційно обрані депутатами на останніх виборах до місцевих рад.



Тоді міський люпмен масово голосував за списки «нашоукраїнців», котрі згодом модифікували в «нунсівців». Серед них затесалися представники партії так званих підприємців, що проникли в рухівські ряди разом із своїм лідером та кумиром - палким кучмістом Кінахом.

В 2004 році він ніяк не міг второпати, як то людина з подвійною судимістю може стати президентом України-Неньки і подався під помаранчеві знамена на Майдан. А вже через рік-два, коли Дух Майдану потроху вивітрився Кінах модифікував і вступив разом із своєю партію до регіоналів двічі судженого патрона.

Однак прикарпатські однопартійці Кінаха не захотіли модифікуватися разом з своїм помаранчево-голубим гібридом і перетворилися на помаранчево-кулакастих «нунсівців».

Тепер коли й ця партійна абревіатура «наказала довго жити», підприємливі депутати почали чергову модифікацію на нову зміну своїх кольорів та уподобань.

Ось тільки народ наш про всі такі модифікації і дегенерації не підозрює і далі впевнено продовжує голосувати за ЗМІНИ… аж доки сам не модифікується, або не вимре остаточно.

old_editor, 13.04.2008 20:18



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини