Гріхи

Минулого тижня Ватикан назвав нові (вперше за півтори тисячі років) смертні гріхи, які можуть привести католика (і не тільки) в преісподню до самісінького Вельзевула.



Тепер нашим доморощеним католикам-уніатам, що люблять папу доведеться уважати на те щоб упаси Боже не займатися педофілією (секc з неповнолітніми), не забруднювати навколишнє середовище, не клонувати і не клонуватися, а також не володіти статками безсоромних розмірів.

Колишні смертні гріхи як от заздрість, скупість, гнів, жадібність до чужого вже якось стали не актуальними. Взагалі то, ми не помічаємо щоб хтось особливо вилікувався від тих (старих смертних) гріхів бодай частково, однак тепер наш хлоп, щоб не загриміти під три чорти до пекла мусить обережно викидати сміття і не користуватися презервативами (та іншими засобами контрацепції).

Виявляється у сучасному світі мутує та мидифікує все можливе і навіть норми моральності.



Якщо так і далі піде то вже скоро актуальними стануть інші смертельні гріхи як от виливати чисту воду в каналізацію, робити запаси кисню на місяць, користуватися холодильником та продавати дизпаливо.
old_editor, 13.04.2008 20:16



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини