Чиновники

Нещодавно група поважних жінок з Запоріжжя на чолі з лікаркою написали офіційного листа в адміністрацію на Банковій з вимогою негайно провести генетичну еспертизу особи нашого президента оскільки вони щиро засумнівалися в тому, що діючий президент справжній.



На думку запоріжанок (і не тільки) той Президент, що стояв на Майдані і обіцяв сите і райське життя підмінений, (викрадений, отруєний, знищений).

Жіночки чомусь не підозрюють, що в наших людей під час переходу на посадову роботу можуть відбуватися модифікації на генному рівні.

Так, депутат міської ради, який на своєму вибочому окрузі за свої гроші ремонтував під’їзди та асфальтував дворові доріжки ставши чиновником починає будувати мости та естакади, семінарист, що мріяв нагодувати обездолених парафіян, ставши священником починає скуповувувати дорогі ікони і будувати храм з золотими банями.

Найстрашніше, що ці модифікації – незмінні й безповоротні: поки що не траплялося, щоб чиновник чи посадовець щиро розкаявся і розпочав реалізовувати свої благі наміри та мрії.
old_editor, 13.04.2008 20:03



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини