На Прикарпатті визначили «вчителів року»

Як зазначив репортерові MALAKAVA голова галузевої профспілки Мирослав Габорак, популярнісь конкурсу зростає, бо Прикарпаття викохує педагогічні таланти. Цьому сприяють і нагороди: торік уперше переможцям вручили ноутбуки, цього року вони теж їх отримають, але … аж 1 червня (через тендер).

Подарунками для лауреатів стали телевізори й мікрохвильові печі. Щороку учасники конкурсу отримують надбавку до зарплатні.

Переможці, однак, не можуть полегшено зітхнути. Марафон, розпочатий ще в грудні, з конкурсів на місцях, для них через лічені дні продовжиться в різних містах України на загальнодержавному рівні.

Хто ж представить Прикарпаття?.
У номінації початкові класи – Руслана Гавриш з Косівської ЗОШ №1; серед істориків – Тарас Михайлів зі Старолисецької школи Тисменицького району; з-поміж учителів зарубіжної літератури – Оксана Мусієнко, вчителька Івано-Франківської ЗОШ №24, у номінації біологія – Вікторія Довгошия, що працює в Гвіздецькій школі на Коломийщині, а в номінації фізкультуриа -Яків Павленко, вчитель Івано-Франіквської школи №17.

Нагадаємо, конкурс «Вчитель року» у Івано-Франківській області проводиться вже 17 років поспіль.

Як повідомляла MALAKAVA, раніше вчитель математики фізико-технічного ліцею Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=6065&id_cat=4[h]Ірина Попадюк стала лауреатом премії Верховної Ради України.[/h]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини