У Івано-Франківську по-новому кріпитимуть білборди

Про це повідомив начальник управління архітектури виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Ігор Гаркот під час оперативної наради, передає прес-служба ІФ МВК.

Ігор Гаркот заявив, що управляння архітектури та містобудування веде постійний контроль за діяльністю провайдерів зовнішньої реклами та стежить за дотриманням головних вимог на рекламному ринку Івано-Франківська. У їх числі – дві головні: надійність конструкцій та естетичний вигляд.

За словами п. Гаркота, його управління звернулося до провайдерів зовнішньої реклами із попередження та рекомендацію укріплювати фундамент конструкцій в землі. Ігор Теодорович повідомив, що таке нововведення пов’язане із нещодавнім буревієм у Івано-Франківську, який звалив 11 білбордів.

Як повідомляла MALAKAVA, раніше начальник управління архітектури Ігор Гаркот заявляв, що ринок зовнішньої реклами у Івано-Франківську перенасичений.

Нагадаємо, станом на 1 березня 2008 року у Івано-Франківську розташовано 568 рекламоносіїв, які обслуговують 62 провайдери.

У Івано-Франківську проживає близько 240 тис. осіб. Загальна кількість наявного населення на Прикарпатті , за уточненими даними Всеукраїнського перепису населення, становила 1 млн. 409,8 тис.осіб.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини