Войтик каже, що з "Статусом" все впорядку

«Найголовнішим завданням першого півріччя було і залишається проведення «Дня інвестора» в дванадцяти українських містах, – наголосив Вадим. – «Статус» розпочне відповідну промокампанію під гаслом «Ідеї варті грошей».

Крім цього, ближчим часом всі видання здійснять плановий редизайн, пов´язаний із виходом у світ нового тижневика «Статус. Экономические известия. Киев». Його вихід матиме вплив і на загальний контент журналів «Статус».

Днями в тестовому режимі буде започатковано унікальну для вітчизняних медіа технологію он-лайн аукціонів рекламних площ. Проект передбачає й інші технологічні новації.

В планах на 2008 рік – продовження розвитку регіональної присутності. Вже незабаром вони будуть анонсовані.

«Ми переконані, що деякі внутрішні непорозуміння, ініційовані окремими менеджерами, не зможуть завадити проекту чітко дотримуватись стратегії розвитку й інвестиційного плану, – підкреслив Вадим Войтик. – Проект створювався як діловий журнал міст України, покликаний захищати інтереси малого і середнього бізнесу. Проте іноді захист потрібен і захиснику».

Нагадаємо, раніше Вадим Войтик - колишній шеф-редактор і генеральний директор проекту «Статус», що стояв біля його витоків, - заявив про те, що його неправомірно усунули з посади. За словами президента компанії Олександра Харебіна, причиною відчуження Вадима Войтика є проведення аудиту компаній, якою він управляв.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини