До Івано-Франківська з’їхалися українські нотаріуси, щоб підвищити свою кваліфікацію у галузях спадкового права та земельних від

Як повідомив репортерові MALAKAVA перший заступник начальника головного управління юстиції у Івано-Франківській області Володимир Ковальчук, семінар організовано Міністерством юстиції спільно з проектом Агентства США з міжнародного розвитку "Центр комерційного права".

Протягом першого дня семінару, нотаріуси розглянули питання галузі спадкового права. Доповідачем виступила д.ю.н., професор Академії адвокатури та Львівського Національного університету ім. І.Франка, Зореслава Ромовська.

Сьогодні, 6 березня, для нотаріусів проведуть тренінг у галузі земельних відносин. Доповідати по даній темі буде д.ю.н., доцент кафедри земельного, екологічного і трудового права Київського національного університету ім. Т.Шевченка, Володимир Носік.

Нагадаємо, проект Агентства США з міжнародного розвитку "Центр комерційного права" здійснюється незалежною фірмою "Емерджінг Маркетс Груп ЛТД". Призначення проекту - активна участь у реформуванні комерційного права в Україні.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини