Львівська залізниця відзначить Міжнародний день дій залізничників під гаслом «Головне — безпека: майбутнє — за залізницею!»

Як повідомила репортерові MALAKAVA представник прес-центру Державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська Залізниця» Юлія Грабова, беручи участь у заходах, приурочених до свята, залізничники мають на меті знову наголосити на створенні найбезпечніших умов для руху поїздів, перевезення пасажирів, збереження життя громадян.

За словами п. Грабової, з нагоди Міжнародного дня дій залізничників задля покращення безпеки руху на Львівській залізниці не лише проведуть рейди та обстеження залізничних вузлів і відокремлених підрозділів щодо питань безпеки руху, організації профілактичної роботи, але й інформуватимуть про подію пасажирів на вокзалах через гучномовці та радіо, роздаватимуть листівки зі зверненнями до працівників залізниці та споживачів транспортних послуг.

Нагадаємо, у 2008 році Міжнародний день дій залізничників проводитимуть уже вдев’яте, участь у ньому візьмуть 50 країн світу.

Львівська державна залізниця пролягає в південно-західній частині України на території 7 мальовничих областей Карпат, Прикарпаття, Волині, де розташовані чисельні курортні зони та туристичні маршрути. На залізниці діє 354 станції, із них 252 відкриті для вантажних операцій.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини