НУНС влаштував у Івано-Франківську «антиСєверодонецьк»

Як повідомили репортерові MALAKAVA у прес-службі НУНСу, молоді «нашоукраїнці» цікаво та неординарно донесли громадськості своє ставлення до проведення 1 березня II з’їзду депутатів всіх рівнів у м. Сіверськодонецьку Луганської області.

Дізнавшись про проведення з’їзду «Сіверськодонецьк - 2», молоді «нашоукраїнці» розпочали збір підписів громадян, які не підтримують заходів, що мають відвертий антиукраїнський характер. Також була оприлюднена Заява Івано-Франківського обласного осередку “Молодіжного Союзу Наша Україна”.

Нагадаємо, 28 листопада 2004 року відбувся перший з’їзд у м. Сіверськодонецьку, на якому було виголошено ряд заяв та закликів, спрямованих на поширення ідей сепаратизму та федералізму серед громадян нашої держави. Одним з основних меседжів заходу був заклик до створення ПіСУАРУ, чи то пак Південно-Східної Української Автономної Республіки.

Саме цю абревіатуру намагалися жартівливо обіграти Івано-Франківські молоді “нашоукраїнці”. Під час збору підписів активісти “молодіжки” розіграли веселу сценку, в якій було імітовано збір коштів на купівлю пісуару. Проте, власне пісуар був справді куплений за власний кошт молодих «нашоукраїнців» і разом з копіями заяв відправлений на адресу офісу Партії Регіонів у м. Сіверськодонецьку.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини