Через мікрогранти УФСІ на Рогатинщині відновили черговий будинок культури

Як інформує репортер MALAKAVA, ремонт проведено завдяки Українському Фонду соціальних інвестицій, районній владі, меценатам, Бурштинській ремонтно-реставраційній дільниці № 4.

Проведено ремонт приміщення будинку культури та бібліотеки, замінено систему опалення, здійснено перекриття даху.

Загальна сума освоєних в ході реконструкції коштів становить більше 436 тис. грн., в тому числі кошти УФСІ, а також громадян села, „Прикарпатського торгового дому”, СГВК ім. Грушевського.

Завершилося свято в Чесниках великим концертом місцевих аматорів сцени.

Нагадаємо, на Рогатинщині діє 200 аматорських гуртків, в яких займається понад 2 тис. чоловік. 18 колективів носять звання народних.

Завдяки мікрогрантам Українського фонду соціальних інвестицій у 2007 році у Рогатинському районі проведено низку капітальних ремонтів у соціальних та культурних закладах.

Як повідомляла IA MALAKAVA, раніше [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=3587&id_cat=4[h]у Рогатинському районі завершено енергозберігаючі мікропроекти УФСІ[/h] з реконструкції систем опалення та заміни вікон на пластикові.

[hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=1305&id_cat=5[h]Український Фонд Соціальних Інвестицій співпрацює з Коломийським та Рогатинським районами з 2005 року.[/h]

Нагадаємо, Український фонд соціальних інвестицій (УФСІ) є неприбутковою організацією, яку було створено Постановою Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2000р. № 740 з метою підготовки та виконання спільного Проекту Уряду України та Світового банку "Фонд соціальних інвестицій".

Завдяки коштам Фонду створюються, відбудовуються та реконструюються реабілітаційні центри для дітей та дорослих інвалідів, кризові центри для дітей та жінок, соціальне житло для дітей-сиріт та безпритульних дітей, тимчасові притулки та центри реінтеграції бездомних громадян, навчальні центри для дітей-інвалідів та інші послуги. Для цих закладів закуповується спеціальне та реабілітаційне обладнання, описуються методики, технології надання послуг, готуються фахівці для роботи в нових умовах.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини