Прикарпатець увійшов до сімки претендентів, які успішно пройшли конкурсний відбір на посади помічників Юрія Луценка

На першому етапі відбиралися кандидати з 8 областей України (АР Крим, Житомирська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Луганська, Одеська та Херсонська області). Всього з зазначених регіонів надійшло 17 заяв.

За підсумками письмових робіт та усної співбесіди з кандидатами було відібрано 7 осіб з 6 регіонів.

- З кожним з відібраних кандидатів особисто зустрівся Міністр внутрішніх справ, - розповіла радник Міністра Катерина Левченко. - Побажавши успіхів на новій посаді, Юрій Луценко окреслив коло завдань на посаді помічника з урахуванням специфіки кожного з регіонів. Виходячи із особливостей соціально-демографічної та політичної ситуації в Автономній Республіці Крим, Міністр прийняв рішення про призначення в цьому регіоні двох помічників.

Як повідомили в Управлінні моніторингу дотримання прав людини в діяльності органів внутрішніх справ МВС України, наразі продовжують надходити заяви на заміщення вакантних посад помічників Міністра в інших областях. Найбільше осіб претендують на право боротися з порушенням прав людини у Вінницькій, Луганській, Херсонській, Чернівецькій областях – відповідні документи до МВС для участі у конкурсі на посади помічників Міністра внутрішніх справ – працівників Управління моніторингу дотримання прав людини в діяльності органів внутрішніх справ надіслали по три і більше претендентів з цих регіонів.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини