Шкутяк переконаний, що народ має сказати своє слово на конституційному референдумі

Про це репортерові MALAKAVA повідомила прес-служба НУНСу.

“З огляду на сучасну ситуацію в парламенті, ми будемо вимушені винести ключові питання Конституції на всеукраїнський референдум, - підкреслив народний депутат. – Тому останнє слово в прийнятті нової редакції Конституції буде за громадянами України”, - переконаний Шкутяк.

Нагадаємо, 28 лютого на Міжнародному форумі “Європа – Україна” Президент Віктор Ющенко заявив, що 2008-й повинен стати роком підготовки нової редакції Конституції.

Як повідомляла IA MALAKAVA, раніше Президент України Віктор Ющенко підписав указ №139/2007 "Про склад Національної конституційної ради". [hh]http://malakava.com.ua/showarticle.php?id=5839&id_cat=3[h]До складу Національної конституційної ради увійшли четверо прикарпатців,[/h] але Зіновій Шкутяк до нього не увійшов.

Зіновій Шкутяк народився 5 січня 1948 р. у с. Грабівка Калуського р-ну Івано-франківської області.

Обраний по багатомандатному загальнодержавному округу Блок "НАША УКРАЇНА – НАРОДНА САМООБОРОНА". [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=3200&id_cat=3[h]Його порядковий номер у списку – 51.[/h] Дата набуття депутатських повноважень: 23 листопада 2007р.

Зіновій Васильович призначений Головою підкомітету з питань житлово-комунального господарства Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики.

У 1998 р. обраний міським головою Івано-Франківська. У 2002 р. повторно обраний на цю ж посаду.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини