Енергетики долають наслідки стихії

У суботу, першого березня, та в неділю – другого, повністю без електропостачання залишилося 45 населених пунктів, 33 – частково. Найбільше від свавілля стихії постраждали Верховинський район (села Красник, Зелено, Бистрець, Явірник, Дземброня, Топільче, Буркут), Долинський район (Дуброва, Яворів, Сулуків, Якубів, Підбереж, Кропивник, Новошин, Вишків, Семечів) та територія Яремчанської міськради (Яблуниця, Поляниця, Воронянка).
Для відновлення електропостачання енергетики працювали вдень та вночі. На вихідних в ліквідаційних роботах були задіяні всі аварійні бригади обленерго. Обходи ліній для з’ясування місць та обсягів пошкодження утруднював сильний вітер з мокрим снігом та дощем. Та це не завадило працівникам енергопостачальної компанії до завершення недільного вечора відновити живлення практично усіх повітряних ліній 10 кіловольт. У високогірних районах енергетики були змушені спершу розрізати та знімати з ліній повалені дерева, а тоді вже ліквідовувати аварії.
Станом на 9.00 продовжуються роботи по відновленню електропостачання у населених пунктах Пшеничник, Новошин, Шевченково, Лолин, Максимівка, Ангелівка Долинського району, в селі Угринів Тисменицького р-ну, Ілинці та Тростянець Снятинського р-ну.

old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини