11 БЕРЕЗНЯ У ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ ОФІЦІЙНО ГОВОРИТИМУТЬ ПРО РОЗПУСК МІСЬКРАДИ

Про це заявив міський голова Івано-Франківська після чергового зриву сесії, передає [hh]http://www.auc.org.ua[h]АМУ.[/h]

На 29 лютого скликалась позачергова сесія Івано-Франківської міської ради задля розгляду питання розподілу фонду соціально-економічного розвитку міста та відкриття цілої низки соціально значущих для міста програм.

Однак, депутати так і не приступили до роботи. Протягом години в залі зареєструвалось лише їх третина.

Після чергових "громівних" заяв лідерів опозиції та секретаря Ради решта депутатів та більше півсотні керівників відділів та управлінь МВК, поскандувавши, для годиться "Ганьба!", почули заяву міського голови про скликання сесії заради розпуску депутатського корпусу міського "парламенту".

Нагадаємо, 25 січня, 14 лютого Івано-Франківська міськрада не змогла провести сесію через відсутність кворуму.

Нагадаємо, Івано-Франківська міська рада налічує 60 депутатів. 22 місця у міськраді мають представники НУНСу, 17 – БЮТ, 4 – Партія Регіонів та 3 – ГО «Пора». Фракція УНП, до якої увійшли представники кількох політпартій, налічує 14 депутатів. Станом на 29 лютого 2008 року, у Івано-Франківській міській раді не приймають участі у голосуванні 7 депутатів: 5 від НУНСу та 2 від БЮТу.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини