РОМАН ТКАЧ: МИ ВВАЖАЄМО БАНДЕРУ НАЦІОНАЛЬНИМ ГЕРОЄМ, А ДУМКА "РЕГІОНАЛІВ", КОМУНІСТІВ І РОСІЇ НАС НАЙМЕНШЕ ЦІКАВИТЬ

Про це репортерові MALAKAVA повідомила прес-служба НРУ.

Роман Ткач переконаний, що Росія проводить політику подвійних стандартів.

“Коли сталася наруга над національними символами на Говерлі, то МЗС Росії просто промовчало”, - нагадав він. На переконання народного депутата “Росії і її МЗС не варто у кожній події шукати політичних мотивів”. “Ми гордимося тим, що ми є послідовниками Шухевича і Бандери”, - зауважив Ткач.

Депутат також повідомив, що група народних депутатів фракції “Наша Україна – Народна Самооборона” [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=5963&id_cat=3[h]зареєстрували у Верховній Раді проект постанови “Про відзначення 100-річчя з дня народження Степана Бандери”. [/h]

"Ми вважаємо Степана Бандеру національним героєм, - наголосив депутат, - і відзначення 100-річчя Бандери – це послідовний крок до реабілітації борців за незалежність України”. Роман Ткач повідомив також, що “багато обласних рад на заході України вже проголосили 2009 роком Степана Бандери”. Він переконаний, “що ця подія буде урочисто відзначена на найвищому рівні”. “Позиція Партії регіонів, комуністів і Росії в цьому питанні нас найменше цікавить”, - зазначив Ткач.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини