ЧУПІРЧУК ПРОСИТЬ АНУШКЕВИЧУСА ТА ЯНКА РОЗІБРАТИСЯ ІЗ ЯЦИШИНОМ (ОНОВЛЕНО)

Про це йдеться у депутатському зверненні, направленому міському голові Івано-Франківська Віктору Анушкевичусу та прокурору Івано-Франківська, старшому раднику юстиції Володимиру Янку, текст якого є в розпорядженні редакції MALAKAVA.

Зокрема, у зверненні вказано, що Ярослав Яцишин не здійснивши повного припинення своєї підприємницької діяльності і не ліквідувавшись, як підприємець, в одних випадках виступає, як посадова особа місцевого самоврядування, а в інших, як приватний підприємець.

«На сьогоднішній день, в провадженні господарського суду Івано–Франківської області знаходяться дві позовні заяви приватного підприємця Я.Яцишина (подані ним до господарського суду в кінці 2007 року – від ред.) про приватизацію нежитлових приміщень, які він орендує у Івано–Франківську в будинках по вулиці Гетьмана Мазепи, 1 та Незалежності, 18. Домагаючись приватизації зазначених приміщень, заступник міського голови Я.Яцишин діє в цьому випадку, як приватний підприємець. Після призначення на посаду міського голови Яцишин Ярослав Богданович був зобов’язаний відмовитись від оренди зазначених приміщень та їх приватизації, оскільки орендуючи ці приміщення і домагаючись їх приватизації він діяв і продовжує діяти, як підприємець, а не як фізична особа», - йдеться у тексті звернення депутата Чупірчука.

Яцишин Ярослав Богданович народився у Івано-Франківську. Освіта вища (Івано-Франківський державний технічний університет нафти і газу). Працював на посадах менеджера у ЗАТ «Надія» (Івано-Франківськ) та Асоціації готелів та туристичних підприємств карпатського регіону (Івано-Франківськ). З 2004 року працював економістом: сектору зарплатних проектів управління індивідуального бізнесу; відділення №4; відділення №6; відділу бізнесу обслуговування індивідуального клієнта відділення №2 (Івано-Франківськ). З 2007 року - директор приватного підприємства "Трейд-Груп". Ярослава Ящишина [hh] http://malakava.com.ua/showarticle.php?id=5130&id_cat=3 [h] призначено на посаду заступника міського голови за квотою депутатської фракції НУНС на підставі рішення ХХІІ сесії Івано–Франківської міської ради від 14.12. 2007 р. та розпорядження міського голови Івано-Франківська № 178-с від 24.12.2007 р.[/h]

Чупірчук Богдан Васильович працює юристом Фонду комунальної власності у місті Івано-Франківську. Є головою депутатської фракції Української народної партії у Івано-Франківській міській раді.

Івано-Франківська міська рада налічує 60 депутатів. 22 місця у міськраді мають представники НУНСу, 17 – БЮТ, 4 – Партія Регіонів та 3 – ГО «Пора». Фракція УНП, до якої увійшли представники кількох політпартій, налічує 14 депутатів.

Станом на 27 лютого 2008 року, у Івано-Франківській міській раді не приймають участі у голосуванні 7 депутатів: 5 від НУНСу та 2 від БЮТу.


На фото: Яцишин Ярослав Богданович
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини