Конфліктну ситуацію довкола статутних відсотків ТРК “Надвірна” взялися вирішувати партії та громадські організації

“Тенденція до загострення ситуації, на нашу думку, - йдеться у заяві, - ставить під сумнів існування ТРК “Надвірна” як незалежного ЗМІ. Посилення впливу органів влади в цілому може призвести до негативних наслідків”.

Районна координаційна рада політичних партій і громадських організацій звернулася до керівництва Надвірнянської міської та районної рад з пропозицією створити Громадську наглядову раду за діяльністю районних ЗМІ, до складу якої повинні увійти представники усіх зацікавлених сторін , широкої громадськості міста та району.

Що стосується газети “Народна воля”, співзасновником якої є районна рада, то її редакція бере участь у пілотному проекті з реформування (роздержавлення) друкованих комунальних ЗМІ, започаткованому Національною спілкою журналістів України і запрограмованому Кабміном для внесення цього законопроекту у парламент. Усього по Україні у пілотному проекті беруть участь півсотні редакцій газет.

Законопроект Національної спілки журналістів України (погоджений з Кабміном) про реформування державних і комунальних друкованих ЗМІ уже вдруге готується до внесення у Верховну Раду України (вперше був внесений радою 5-го скликання).
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини