У Яремчі протягом чотирьох днів розв’язуватимуть проблему твердих побутових відходів

Як повідомляє репортер MALAKAVA, фахівці галузі дадуть оцінку нинішньому технічному стану полігонів ТПВ і їх впливу на навколишнє середовище, обговорять сучасні проекти будівництва та облаштування полігонів, методи переробки й утилізації твердих побутових відходів, сучасні підходи до їх збору, перевезення і захоронення, тарифи на послуги і багато інших питань, що стосуються реформування системи управління у сфері поводження з твердими побутовими відходами та боротьби з негативним впливом останніх на довкілля.

Ініціаторами Міжнародної науково-практичної конференції виступили Міністерства з питань житлово-комунального господарства та навколишнього природного середовища, Асоціація міст України і ще 9 наукових закладів.

Нагадаємо, раніше [hh]http://malakava.com.ua/showarticle.php?id=1637&id_cat=3[h]Європейський Союз заявив,[/h] що має намір виділити Івано-Франківську 160 тис. євро для реалізації проекту щодо роздільного збирання, сортування і переробки твердих побутових відходів в місті в 2007 році.

Як повідомляла IA MALAKAVA, раніше у проекті державного бюджету на 2008 рік [hh]http://malakava.com.ua/showarticle.php?id=4004&id_cat=4[h]закладено 2 060,3 млн. грн. на охорону навколишнього природного середовища. [/h]
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини