ТКАЧ ХОЧЕ, ЩОБ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ БАНДЕРИ ВІДСВЯТКУВАЛИ «НА НАЛЕЖНОМУ РІВНІ»

Про це репортерові MALAKAVA повідомила прес-служба нардепа України Романа Ткача

Проектом постанови передбачено рекомендувати Кабінету Міністрів України створити організаційний комітет, розробити і затвердити план заходів з підготовки, проведення та фінансування відзначення 100-річчя з дня народження Степана Бандери, Державному комітету телебачення та радіомовлення України забезпечити широке висвітлення у засобах масової інформації заходів присвячених цій річниці, організувати тематичні радіо- та телепередачі.

Національному банку України рекомендовано здійснити випуск ювілейної монети до 100-ї річниці з дня народження Степана Бандери.

З нагоди 100–річчя з дня народження Степана Бандери Президенту України запропоновано оголосити 2009 рік – “Роком Степана Бандери в Україні”, та присвоїти Степану Бандері звання “Герой України” посмертно.

Доповідати про проект постанови буде народний депутат України Роман Ткач.

Нагадаємо, 1 січня 2009 року виповнюється 100 років з дня народження видатного борця за свободу і незалежність України, політичного діяча, ідеолога українського національного руху, голови Проводу Організації Українських Націоналістів Степана Бандери. Народився С.Бандера в селі Старий Угринів Калуського повіту на Станіславщині (тепер Івано-Франківська область).

Як повідомляла IA MALAKAVA, раніше у Івано-Франківській області [hh]http://malakava.com.ua/showarticle.php?id=5128&id_cat=7[h]затвердили новий склад організаційного комітету,[/h] який готуватиме заходи щодо відзначення 100-річчя від дня народження Степана Бандери.

[hh]http://malakava.com.ua/search.php?searchtext=%F2%EA%E0%F7[h]Ткач Роман Володимирович,[/h] член Народного Руху України, обраний до ВРУ по багатомандатному загальнодержавному округу Блок НУНС. [hh]http://malakava.com.ua/showarticle.php?id=3200&id_cat=3[h]Порядковий номер у виборчому списку НУНСу – 54.[/h] Секретар Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин, член Лічильної комісії Верховної Ради України шостого скликання та член групи з міжпарламентських зв’язків з Чеською Республікою.

На момент обрання до ВРУ був головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації. Проживає у селі Ямниця Тисменицького району Івано-Франківської області
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини