ОДИН ІЗ ОРГАНІЗАТОРІВ «ЧИНОВНИЦЬОКОЇ САУНИ» МАТЕРІАЛЬНО СТИМУЛЮВАТИМЕ ЗА ЕКОНОМІЮ ПАЛИВНО-ЕНЕРГЕТИЧНИХ РЕСУРСІВ У ДОЛИНІ

Як повідомляє репортер MALAKAVA, про це він заявив під час позачергового засідання колегії Долинської райдержадміністрації.

У роботі колегії взяла участь робоча комісія у складі представників освітніх закладів і громадських організацій, котра активно працювала над розробкою положень.

Зокрема, під час засідання затверджено положення про рейтингову оцінку діяльності загальноосвітніх навчальних закладів та про матеріальне стимулювання установ і керівників закладів освіти за економію паливно-енергетичних ресурсів.

Таку практику, висловив свою думку голова райдержадміністрації Василь Іванишин, можливо, незабаром застосовуватимуть не тільки у Долинському районі.

Як повідомляла IA MALAKAVA, Президент України Віктор Ющенко своїм розпорядженням № 140/2007-рп від 5 липня 2007 року [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=2755&id_cat=3[h] призначив Василя Іванишина головою Долинської районної адміністрації. [/h].

Нагадаємо, раніше Василь Іванишин керував Івано-Франківським комунальним підприємством "Івано-Франківськводоекотехпром" [hh]http://malakava.com.ua/showarticle.php?id=5930&id_cat=13[h] та прославився скандалом із "чиновницькою сауною" на території цього підприємства.[/h]

Зауважимо, що першим заступником п.Іванишина, який представляє полічну силу НУНС, є син [hh]http://malakava.com.ua/search.php?searchtext=%F8%EA%F3%F2%FF%EA[h]народного депутата України від НУНСу, екс-мера Івано-Франківська Зіновія Шкутяка[/h] - Петро Шкутяк.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини