КРУ виявили незаконні видатки у Тлумацькому територіальному центрі з обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних на су

Матеріали ревізії передані до прокуратури області. Хоч штатний розпис мав чіткі межі, директор центру ще у 2006 році ввів кілька нових посад, начебто для кращого догляду за старенькими. В області на утримання додаткових сторожів незаконно було витрачено 10,5 тис. грн., а непередбачені посади заступника директора терцентру та оператора комп’ютерного набору обійшлися державі в 16,5 тис. грн. З вересня 2007 року штатний розпис знову незаконно розширили — до нього ввели посади заввідділу організації грошової та натуральної адресної допомоги малозабезпеченим громадянам та ще одного, вже четвертого, сторожа. Водночас з’явилися і посади лікаря та медсестри стоматологічного кабінету, хоч стоматкабінету в терцентрі ніколи не було.

Чомусь директор особливо переймався охороною об’єкту, бо для підсилення її залучив приватну особу, послуги якої з червня до грудня 2006 року обійшлися закладу в 3 тис. грн. У 2007 році той само директор взяв на роботу ще двох сторожів, які охороняли приміщення управління праці та соціального захисту населення Тлумацької РДА, на оплату праці яких незаконно витрачено понад 12 тис. грн. Крім того, щедрий на посади керівник терцентру взяв на роботу завідувача недіючого стаціонарного відділення для постійного проживання одиноких непрацездатних осіб. На це пішло ще 10 тисяч гривень.

У той само час окремим працівникам центру протягом 2007 року заборгували більше 30 тис. грн. зарплати. А загалом борг з неї тягнеться тут ще з 2006 року та становить 65 тисяч гривень.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини