У Болехові 20 річний юнак викрав шкірсировину на 2 тис. грн.

За інформацією МВС, працівники міліції оперативно встановили особу підозрюваного та затримали 20-річного місцевого мешканця.

В ході слідства встановлено, що юнак спромігся розбити вікно і таким чином викрасти шкірсировину вартістю 2 тисячі гривень.

Як повідомляла IA MALAKAVA, на Івано-Франківщині [hh] http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=5873&id_cat=4 [h] одинядцятикласники напали на листоношу, яка розносила пенсії. [/h]

Раніше на Львівщині [hh] http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=5871&id_cat=5 [h] група злочинців жорстоко побила водія з Івано-Франківщини[/h] та відібрала у нього авто.

Нагадаємо, протягом минулої доби в чергові частини органів внутрішніх справ Прикарпаття надійшло 24 заяви і повідомлення про злочини, в тому числі розбій, 2 пограбування, 9 крадіжок, один випадок незаконного заволодіння транспортним засобом, 3 шахрайства. Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 30 злочинів, в тому числі 14 – “за гарячими слідами”. 4 злочини викрито у сфері економіки.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини