Парламент або буде працювати системно, або не буде працювати взагалі - Князевич

“Те, що мільйонери від опозиції стоять з повітряними кульками в руках, як на демонстрації, біля трибуни Верховної Ради, говорить про те, що вони це роблять не з власної волі”, - сказав Руслан Князевич.

Він зауважив, що “більшість Партії регіонів “всіма фібрами своєї душі” - за вступ України до НАТО, оскільки в країнах-членах Альянсу знаходиться їхнє нерухоме майно, а на рахунках банків - їхні мільйонні статки. Тому “регіонали” апріорі не можуть бути проти тих країн-членів НАТО, яким вони довірили своє найдорожче – матеріальне благо”.

“Партія регіонів знайшла безглуздий привід для того, щоб загнати себе в глухий кут, - підкреслив Князевич. – “Регіонали” розуміють, що подальше блокування не лише призведе до зниження їхнього рейтингу в очах їхнього електорату, але це – безвихідь політичного процесу, яка не дає ніякої перспективи для них як для політичної сили”.

“Вихід для Партії регіонів – прийняти будь-яке рішення стосовно питання НАТО й здихатися цієї теми, - зазначив народний депутат. - Інша справа, що, для більшості пропозиція “регіоналів” щодо референдуму з питання НАТО – абсолютно неприйнятний варіант, бо ця ситуація довкола референдуму є надуманою. Якщо в тексті постанови з’явиться хоча б згадка про референдум, то це означатиме, що вже завтра опозиція буде блокувати з подвійною силою трибуну, вимагаючи його проведення вже негайно, для чого “регіонали” обов’язково знайдуть підстави”.

“Єдиний вихід для більшості – піти Партії регіонів назустріч, і якщо опозиція наполягатиме на подальшому блокуванні трибуни Верховної Ради, значить парламент перестане працювати взагалі, - наголосив Князевич. - В разі, коли сплине тридцятиденний термін і будуть відповідні конституційні підстави для розпуску Президентом парламенту, ми побачимо, що реакція опозиції радикально зміниться, оскільки кожен з них навіть у страшному сні не може уявити про те, що парламент буде розпущений. Якщо доброї волі з боку опозиції не буде, ми ніколи не підемо на їхні вимоги щодо одноразового використання ними парламенту, щоб Верховна Рада працювала раз на місяць. Парламент або буде працювати системно і довготривало, як цього вимагає Конституція, або не буде працювати зовсім. Це буде чесно перед нашими виборцями”.

Нагадаємо, КНЯЗЕВИЧ Руслан Петрович обраний по багатомандатному загальнодержавному округу від Блоку «Наша Україна – Народна Самооборона». Його порядковий [hh] http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=3200&id_cat=3 [h] номер у списку – 9. [/h] Дата набуття депутатських повноважень: 23 листопада 2007р.

Руслан Петрович призначений заступником голови фракції Блоку НУНС.

Народився 28 липня 1974 року у Івано-Франкіську. Дружина — Дарія Павленко, сестра міністра сім´ї, молоді і спорта Юрія Павленка. Батько - Василь Михайлович Князевич, у грудні 2007 року [hh] http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=5175&id_cat=3 [h] призначений міністром охорони здоров`я України. [/h]


Як повідомляла IA MALAKAVA, раніше [hh] http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=5839&id_cat= [h] Віктор Ющенко ввів Руслана Князевича[/h] до складу Національної конституційної ради.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини