ТКАЧ КАЖЕ, ЩО ФОРМУВАННЮ ПРОЗОРОГО РИНКУ ЗЕМЛІ ЗАВАЖАЮТЬ ДІЇ ОПОЗИЦІЇ

«Наш комітет розробив, і цієї середи має намір затвердити перелік основних законопроектів, а також орієнтовний час їх прийняття», - сказав екс-губернатор.

«Ми вважаємо, що усі основні законопроекти - їх є сім на додаток до двох найголовніших - про кадастр і про ринок землі - можна прийняти на поточній сесії. Але для цього потрібна політична воля представників усіх політичних сил, котрі є в парламенті. Наскільки я знаю, коаліція готова проголосувати за ринок землі», - заявив Роман Володимирович.

За його словами події, що відбуваються в українському парламенті, безпідставно відтягують прийняття згаданих законопроектів. Роман Ткач переконаний, що вступ України до СОТ ще раз підтверджує - все це абсолютно реально зробити. В противному випадку, аграрії України не зможуть розраховувати на підтримку бюджету і на свої власні ресурси.

Нагадаємо, раніше Президент України Віктор Ющенко заявив, що прозорий ринок землі буде сформовано в Україні вже наближчий часом.

Як повідомляла IA MALAKAVA, перебуваючи у Івано-Франківську [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=5678&id_cat=3[h]Роман Ткач заявив представникам ЗМІ,[/h] що демократична коаліція визнає Українську повстанську армію воюючою стороною в Другій світовій війні.

Раніше [hh]http://www.malakava.com.ua/showarticle.php?id=5388&id_cat=4[h]екс-губернатор Прикарпаття звернувся до Уряду Ю.Тимошенко[/h] з пропозицією враховувати особливу потребу гірських регіонів Прикарпаття на будівництво, реконструкцію, ремонт і утримання автомобільних доріг загального користування державного (місцевого) значення.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини